Comença la campanya 2024!

Comença la campanya, enguany cinc dies abans, per aprofitar la darrera pentada de març i intentar agafar els primers migrants transsaharians encara més prest que els anys anteriors. També veurem com passen un bon grapat de migrants presaharians.

El primer que volem fer aquest any és agrair a la Fundació Menorca Preservation https://menorcapreservation.org/es/ pel suport econòmic al la campanya, per segon any consecutiu. Aquesta ajuda i una petita subvenció de l’Ajuntament de Sant Lluís són l’únic suport per dur a terme aquesta campanya, 50 dies quatre persones fent feina a l’illa de l’Aire. Es troba a faltar molt l’interès de les administracions, responsables de la gestió d’aquests espais.

El primer torn d’aquest any està composat per Santi Catchot, anellador principal del grup amb el suport de n’Aïda Sabaté i na Ioar de Guzmán, col·laboradores ja veteranes i en Josu Melendez que participa per segon any. Sembla que el temps no ens afavorirà molt aquest principi de campanya. Ahir dia 26 de març vam poder travessar fins a l’illa amb MERAK Diving https://www.merakdiving.com/en/ , es va muntar tota l’estació, arreglar la caseta i deixar-ho tot a punt pe començar avui, que sembla que el temps ens donarà una petita treva. Ja per demà tornam a esperar una bona ventada.

Per acabar aquest primer post recordar-vos que en aquest enllaç https://apps.ornitologia.org/anella/migra podeu anar seguint les campanyes de migració de Yasmina (Marroc), Aiguamoll de l’Empordà, illa Grossa de Múrcia i, és clar, també la de l’Aire. Esperam que sigui del vostre interès!

Categories: Novetats | Deixa un comentari

Navegació d'entrades

Deixa un comentari

Crea un lloc web gratuït o un blog a WordPress.com.