Resultats a 10 d’abril

Arribam a 10 d’abril i complim la quarta pentada de campanya des de l’inici el 22 de març. Fins avui havíem presentat els resultats comparats de les dades obtingudes entre el 27 de març i el 5 d’abril, dels anys que teníem dades. Ara ja complerts els primers 10 dies d’abril passam a fer les comparatives des de l’1 d’abril, donat que aquests dies es donen a tots els anys de campanya. Per fer-nos una idea de com va la campanya d’enguany, compararem els resultats des de l’any 2012 fins enguany, tenint en compte que l’any passat no hi va haver campanya degut a l’afectació pandèmica de la COVID19.

En primer lloc us deixam la taula de resultats d’enguany en tres columnes, la primera els resultats totals des del 22 de març fins el 10 d’abril, la segona les captures efectuades des de l’1 d’abril fins el 10 del mateix mes, per poder comparar amb la darrera columna, que ens mostra totes les espècies anellades durant la campanya des de l’any 1995 amb el promig de captures des d’aquell any fins el 2019.

La segona taula mostra els resultats d’aquests primers 10 dies d’abril dels darrers 10 anys, incloent-hi els d’enguany. Es fa difícil fer alguna anàlisi d’aquest període, de moment sembla que encara estan entrant migrants presaharians, i que els transaharians s’estan fent esperar. Algunes espècies típiques d’aquests dies encara no han arribat.

Categories: Novetats | Deixa un comentari

Navegació d'entrades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: