Anellaments a 20 d’abril.

Avui presentem els resultats de la campanya d’anellament de la migració prenupcial a través de la Mediterrània que esteim duent a terme a l’illa de l’Aire des de l’any 1993, emmarcada al projecte internacional anomenat Piccole Isole. En la següent taula podreu veure els resultats d’enguany, comparats amb els dels darrers quatre. En aquestes columnes es mostren els anellaments fets des de l’1 fins el dia 20 d’abril. A la darrera columna mostram les primeres captures efectuades durant el present any des de l’inici de la campanya, el 19 de març, també fins dia 20.

Com ja hem anat comentant en els darrers posts, de moment es veu com les espècies migrants presaharianes estan, en general, per damunt de la mitjana d’aquests darrers cinc anys. Per saber com van les altres espècies migrants, les transaharianes, s’haurà d’esperar a que passin més dies, o a que acabi la campanya. De moment algunes espècies s’estan capturant de forma relativament abundant i altres sembla que no hagin arribat encara.

Durant els darrers cinc dies, hem d’afegir a la llista de captures els primers anellaments de titeta d’estiu (Anthus campestris), el busqueret emmascarat (Sylvia hortensis) i, la darrera, la boscarla de canyar (Acrocephalus scirpaceus).

tabla20abril

Anuncis
Categories: Novetats | Deixa un comentari

Navegació d'entrades

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: